Videoproduktion

Infofilm er en film der kort og præcist informere seeren om et bestemt emne.

Et til to minutter er alt hvad der er brug for, når man som virksomhed eller butik skal fortælle sine kunder ens budskab.

Er du f.eks. massør eller fysioterapeut, kan det være en god idé at vise dine lokaler frem, eller i korte træk vise hvordan en behandling hos dig foregår.

En Infofilm kan også være en video der viser hvordan dit produkt bliver til.
Producerer din virksomhed f.eks. chokolade, så kan en kort video vise dine samarbejdspartnere hvordan chokoladeægget bliver til fra start til slut.
Lidt ligesom man kender det fra DR’s pausefilm fra 80’erne, hvor man følger en produktion af et givent produkt.

Hvorfor vælge at få produceret en infofilm?

Fordi det er nemmere at se en kort film, end at læse en tekst på tyve linjer.
-Du er sikkert allerede træt af at læse denne tekst, og filmene på denne side har allerede givet dig en god idé om hvad det hele drejer sig om.

-En video fanger opmærksomheden og kan hurtigere fortælle dit budskab. Dermed sikrer du at dine kunders opmærksomhed ikke drukner i tekstinformation.

Fordele

  • Præcis markedsføring til dine kunder
  • Skab den nødvendige opmærksomhed -Hurtigt
  • Prisbilligt alternativ til dyr markedsføring
  • En film kan deles hurtigt via facebook og din hjemmeside

Se flere eksempler på produktioner fra Nytfoto herunder:

Erhvervsportræt

Nytfoto Erhvervsportræt Århus Østjylland

Et kreativt og fortællende portræt eller et enkelt og minimalistisk portræt.

Vi bruger et mobilt fotostudie når vi fotograferer for virksomheder. Vi kan dermed være både kreative udenfor og indenfor, eller vælge et standart fotografi på hvid eller sort baggrund.

Når fotograferingen foregår hos virksomheden, er det tidsbesparende for kunden og de daglige gøremål skal ikke afbrydes.

Vi tilbyder også produktfotografering og miljøfotografering til fornuftige priser. Send en mail eller ring på 60 80 80 30 for et uforpligtende tilbud.

Nytfoto erhvervsportræt Århus østjylland

Det siger kunderne om Nytfoto


Vi har brugt Peter Beier fra NYTFOTO til profilbilleder og produktskud i Happy Square.
Super dygtig, super flink, kreativ og fleksibel.
Han forstår altid med det samme hvad vi vil have og tager super billeder.
Søren Honoré, Happy Square

Fun, proactive, creative…a true professional with tremendous skills in his work but also with his client. Not your average photographer…! Highly recommended and extremely satisfied to say the least…
Brice Bedos, Velopak

En rigtig god oplevelse, som helt klart skyldes at Peter har en god personfornemmelse. Han er kreativ og kommer med gode forslag og et godt humør som passer til den aktuelle situation. Hurtig til at få billederne lavet, og meget fleksibel med både tid og sted for fotografering. Kan klart anbefales!
Cecillie Blenstrup, Aarhus

Det bedste billed-resultat uden sammenligning. Fotografen formåer at skabe en rolig og tillidsfuld stemning, som gør at vores familie både børn og voksne kan være sig selv foran kameraet. Jeg kan ikke forestille mig, at en anden fotograf kunne have fanget de samme billeder.
Karina Blegvad, Lystrup

Peters interesse, engagement og professionelle tilgang til fotokunsten skinnede igennem under hele sessionen. Ud over at havde skabt en behagelige og afslappende stemning foran kameraet havde Peter overskud til at give mig en indføring i fototeknikker, sit udstyr, og fotokunstens verden. Både oplevelsen og ikke mindst resultatet var i top, og jeg kan derfor stærkt anbefale Nytfoto.dk!
Konrad Kujawski, Selvstændig

Fantastisk koncept at fotografen kommer ud til kunderne. Peter tog sig god tid til at fotografere mine børn, og han var med på, at vi prøvede en masse forskellige situationer. Resultatet er nogle suveræne billeder. Nytfoto får mine varmeste anbefalinger.
Pia Eskildsen, Mårslet